14 Şubat 2012 Salı Ukraynalı radikal kadın hakları örgütü FEMEN, bu kez rotasını Türkiye'ye çevirdi
Rusya'nın doğalgaz devi Gazprom'un, doğalgaz ile Ukrayna'yı şantaj ettiğini belirten Femen aktivistleri, ellerinde taşıdıkları 'Mavi Hırsızlar', 'Gazprom dur!', 'Gaz'la şantaja dur!' pankartlarıyla Gazprom merkez binasının çatısında eylem yaptı. Termometrelerin sıfırın altında eksi 26'yı gösterdiği Moskova'da soyunarak eylem yapan Femen aktivistleri, slogan atarak Ukrayna bayrağını salladı.
TÜRKİYE'YE GELİYORLAR
Ukraynalı radikal kadın hakları örgütü FEMEN, bu kez rotasını Türkiye'ye çevirdi. Yaptıkları her gösteri olay olan ünlü kadın örgütünün yöneticilerinden biri yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye 'kadına şiddeti' protesto etmek için gelmek istediklerini" söyledi.
zırterenköy / 14.02.2012
MEDYA’DAN:
Femen kızları,Rusya’nın pahalı doğalgaz satmasını protesto etmek için buz gibi havada soyundu…
ZIRTERENKÖY’DEN:
Valla bizler yufka yürekliyizdir!..
Eğer bizim memlekette doğalgaz olsaydı,Rusların yaptığı bu zulmü yapmaz,kızların bu perişan haline daha fazla dayanamayacağımız için de doğalgazı bedava verirdik!..
www.zirterenkoy.com
En gözde, orijinal ve kaliteli markalar balerin.com’ da sizleri bekliyor. Uygun fiyat seçenekleri ile erkek parfüm ve bayan parfüm markaları, cilt bakımı ürünleri, kozmetik ürünleri, saç ve göz – dudak bakım ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile vakit harcamadan kolayca sipariş edebilmeniz için burada.
Gününüzün büyük bir kısmını geçirdiğiniz eviniz, iş yeriniz, ofisiniz veya sevdiklerinizin yaşam alanları… PlusCanvas tablolar, dilerseniz sizin duvarlarınızı dilerseniz sevdiklerinizin duvarlarını süslüyor, evinizin, işyerinizin dekoruna şık bir hava katıyor.